Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкові новини

11 Березня, 2024 р., 15:00
Наразі триває кампанія декларування громадянами доходів, отриманих протягом 2023 року. Станом на 01.03.2024 року по Чернігівській області податкові декларації про майновий стан і доходи за 2023 рік подали більше 1 тис громадян та задекларували понад 402,7 млн грн доходів.
11 Березня, 2024 р., 14:59
Головне управління ДПС у Чернігівській області висловлює вдячність платникам податків за сумлінну сплату податків у цей нелегкий для нашої країни час. Дякуємо кожному платнику, який здійснює свій внесок в економічну безпеку нашої держави, забезпечення коштами Збройних Сил України, бюджетної сфери, соціальних виплат та відновлення інфраструктури.
07 Березня, 2024 р., 09:55
Платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (далі – податок), є фізичні та юридичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та/або нежитлової нерухомості.
27 Лютого, 2024 р., 10:26
Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків на те, що нараховані і сплачені суми податків, зборів та інших платежів до бюджетів, єдиного внеску обліковуються в інтегрованих картках платників (ІКП), які відкриваються органами ДПС за кожним платником та кожним видом платежу, які повинні сплачуватися такими платниками.
27 Лютого, 2024 р., 10:25
Головне управління ДПС у Чернігівській області нагадує про необхідність оформлення суб’єктами господарювання трудових відносин із найманими працівниками.
23 Лютого, 2024 р., 10:19
Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області було встановлено  факт реалізації ювелірних виробів (ікон, золота та срібних прикрас) без застосування РРО/ПРРО та без видачі розрахункових документів у одному із магазинів Чернігова.
22 Лютого, 2024 р., 09:47
Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області на постійній основі здійснюється робота щодо виявлення фактів порушень законодавства суб’єктами господарювання, щодо порядку проведення розрахунків з покупцями та ведення обліку технічно-складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту.
21 Лютого, 2024 р., 12:20
У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень 2024 року надійшло 731 млн грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 88 млн грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.
20 Лютого, 2024 р., 08:44
Державна податкова служба України з метою інформування платників податків щодо особливостей законодавства у сфері здійснення розрахунків повідомляє.
20 Лютого, 2024 р., 08:43
Головне управління ДПС у Чернігівській області повідомляє про заходи контролю за обігом підакцизної групи товарів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь