Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

09 Лютого, 2018 р., 06:50
06 Лютого, 2018 р., 15:49
 Шановні жителі громади, на 22-х округах встановлюються сміттєві контейнери для пластикових пляшок. Просимо використовувати контейнери за призначенням.
17 Січня, 2018 р., 16:46
Протягом 2 тижнів приймаються пропозиції, доповнення,погодження, щодо Генерального плану смт. Холми. Просимо надавати інформацію до Холминсько селищної ради або звертатися за телефоном 2-33-74. Відповідальний: Головний спеціаліст-землеупорядник відділу земельних відносин. Помаз Леонід Миколайович.
16 Січня, 2018 р., 20:44
   16.01.2018 року в приміщенні селищної ради відбулася презентаця Генерального плану з зонінгом.Бажаючих ознайомитись з матеріалом зібралась повна зала.
16 Січня, 2018 р., 06:36
Нещодавно на території нашого селища розмістилися невеличкі урни для сміття яскравого кольору,кількість яких буде збільшуватись з часом по всій території селища. ПРОХАННЯ до односельчан.Якщо ви проходите і бачите, що хтось не докинув сміття чи невикинув в належне місце і воно псує вид села,підніміть будь-ласка,то ви зробите добро "Кожний по смітинці,і життя стане чистішим". Ми не длякогось робимо,а в першу чергу для самих себе!
10 Січня, 2018 р., 16:59
25 груня відбулося урочисте відкриття головної ялинки нашого селища.Не дивлячись на погодні умови ,охочих подивитися концертну програм вяти участь в конкурсах та засвітити нашу красуню ялинку зібралося багато охочих.Право розпочати концертно-розваальну програму та засвітити головну Ялинку селища надали голові олминсько селищної ради.
31 Грудня, 2017 р., 22:44
Вже з 1 січня українців змусять сортувати сміття. За порушення загрожує штраф до 64 тис. гривень
27 Грудня, 2017 р., 22:41
Вчора відбулася 5 позачергова сесія селищної ради сьомого скликання, на якій головним питанням стало прийняття бюджету на наступний рік. Вдячний депутатам, присутнім на пленарному засіданні, за плідну і злагоджену роботу. Холминська ОТГ у новий рік вступає з бюджетом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь