Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Грудня, 2020 р., 13:01
Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – обов`язок сім`ї, школи, влади і громадськості.
21 Грудня, 2020 р., 09:24
У п’ятницю, 11 грудня, добіг кінця черговий, вже 12-й за ліком, конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Цьогорічне відзначення кращих благодійників мало свої особливості. У зв’язку з карантинними обмеженнями, викликаними пандемією, всі урочистості були скасовані.
16 Грудня, 2020 р., 13:36
ДОЛУЧАЄМОСЬ!!! 18 грудня о 13.45 год відбудеться трансляція Всеукраїнського форуму "Covid-19 нас не зупинить". Учасники форуму мають заповнити реєстраційну карту за посиланням http://nccy.info/forum. Для зареєстрованих учасників відбудеться розіграш призів.
14 Грудня, 2020 р., 10:58
Поспішайте взяти участь у конкурсі "Краща новорічна прикраса"! Виготовлені іграшки прикрашатимуть ялинку громади протягом усіх новорічних свят.
14 Грудня, 2020 р., 10:50
14 грудня в приміщенні Холминського міського Будинку культури почне працювати Резиденція святого Миколая. Щоб зустріч з Чудотворцем запам’яталась надовго, батьки з дітьми повинні написати йому листа, розповісти про те, як минув рік для дитини, чи була вона слухняною і про що мріє. З 14 по 17 грудня лист треба вкинути у скриньку, яка буде розміщена в Будинку культури. Не забудьте про контактні дані.
14 Грудня, 2020 р., 10:46
Старий светр, не модні штани, черевики, які вже ніхто не носить, застаріла шафа – майже у кожного в домі знайдуться непотрібні речі. Аби не викидати одяг, меблі, техніку на звалища, де вони розкладатимуться роками, їх можна віддати нужденним.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь