Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкові міліціонери повернулися зі Сходу

Дата: 04.03.2019 15:40
Кількість переглядів: 565

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області зустріли своїх колег, які повернулися з довготривалого відрядження до зони операції Об’єднаних сил на Сході країни.

Це податкові міліціонери - Сергій Єрмолаєв, Леонід Горлач та Вячеслав Станіславський, які несли службу у складі спецпідрозділу Державної фіскальної служби України.

До речі, 30 січня цього року в Державній фіскальній службі відзначили 4-річницю створення підрозділу податкової міліції з оперативного забезпечення зон проведення антитерористичної операції (операції об‘єднаних сил). Основним завданням спецпідрозділу є протидія незаконному переміщенню товарів через лінію розмежування з окупованими територіями. Податкові міліціонери спільно зі співробітниками інших правоохоронних органів викривають фінансові злочини та протидіють тероризму в зоні проведення ООС.

За чотири роки у складі спецпідрозділу «Фантом» у зоні проведення ООС несли службу 37 співробітників Головного управління ДФС у Чернігівській області. За цей час відбулося 13 ротацій, під час яких податкові міліціонери 88 разів виїжджали у відрядження на Схід України.

Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» нагороджено 21співробітника податкової міліції Чернігівської області.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь