Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Податкові новини

06 Червня, 2019 р., 09:46
Для фізичних осіб – платників податків сервіси ДФС для громадян виокремлені в окремий Е-кабінет (cabinet.sfs.gov.ua), який, зокрема, надає можливість подати податкову декларацію про майновий стан і доходи в електронному вигляді та надати додаткові документи в електронному вигляді. При цьому доступ до Е-кабінету для громадян здійснюється після проходження електронної ідентифікації з урахуванням вимог ПКУ та законів України щодо електронного документообігу та електронних довірчих послуг.
06 Червня, 2019 р., 09:45
Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу платників, що з 2 травня поточного року змінено реквізити рахунків для сплати ЄСВ.
06 Червня, 2019 р., 09:44
У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області звертають увагу громадян, що податкові повідомлення-рішення про сплату податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки надсилаються (вручаються) платникам податків контролюючим органом за місцем його податкової адреси (місцем реєстрації) до 1 липня звітного року.
06 Червня, 2019 р., 09:43
Акцизним складом є приміщення або територія на митній території України, де розпорядник акцизного складу провадить свою господарську діяльність шляхом вироблення, оброблення (перероблення), змішування, розливу, навантаження-розвантаження, зберігання, реалізації пального (п.п. 14.1.6 «б» ст. 14 Податкового кодексу України – далі ПКУ).
03 Червня, 2019 р., 10:02
До бюджетів місцевих громад Чернігівщини за п’ять місяців надійшло понад 320 мільйонів гривень плати за землю. Це на 29 відсотків або на 72 мільйони гривень більше відповідного періоду минулого року. 
03 Червня, 2019 р., 09:58
Головне управління ДФС у Чернігівській області звертає увагу сільськогосподарських товаровиробників та громадян, які є власниками земельних ділянок площею понад 2 га та власними силами обробляють такі земельні ділянки для отримання доходу, що розпочато операцію «Урожай».  
30 Травня, 2019 р., 09:24
Право платника податку на податкову знижку, підстави для її нарахування, перелік витрат, дозволених до включення до податкової знижки, обмеження права на її нарахування визначені ст. 166 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ).            Законом України від 03 липня 2018 року № 2477-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України» внесені зміни, зокрема, до п.п. 166.3.3 п. 166.3 ст. 166 ПКУ, згідно з якими платник податку має право включити до податкової знижки у зменшення оподатковуваного доходу платника податку за наслідками звітного податкового року, визначеного з урахуванням положень п. 164.6 ст. 164 ПКУ, фактично здійснені ним протягом звітного податкового року витрати у вигляді суми коштів, сплачених платником податку на користь вітчизняних закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та вищої освіти для компенсації вартості здобуття відповідної освіти такого платника податку та/або члена його сім’ї першого ступеня споріднення.
29 Травня, 2019 р., 14:18
З 1 липня 2019 запроваджуються ліцензії на право оптової або роздрібної торгівлі пальним, виробництво та зберігання пального.
29 Травня, 2019 р., 14:17
ГУ ДФС у Чернігівській області звертає увагу роботодавців щодо важливості офіційного працевлаштування працівників. В іншому випадку, особа позбавляється: соціального страхування; виплат у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю; допомоги у разі настання нещасного випадку під час виробничого процесу; виплати своєчасно та не нижче мінімальної заробітної плати, офіційної відпустки, відпустки по догляду за дитиною тощо.
29 Травня, 2019 р., 14:16
У підрозділі митного аудиту ГУ ДФС у Чернігівській області звертають увагу платників податків на необхідність дотримання вимог законодавства з питань державної митної справи з метою упередження негативних наслідків господарської діяльності – заниження податкових зобов’язань зі сплати митних платежів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь