Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міграційна служба повідомляє

18 Травня, 2021 р., 16:51
А літо вже скоро! І літні канікули не за горами! Плануючи відпочинок, радимо завчасно потурбуватися про наявність паспорту для виїзду за кордон, у вас та ваших дітей, а також перевірити їх терміни дії, оскільки це є однією із умов для успішного перетину кордону.
01 Квітня, 2021 р., 11:53
Друзі! Звертаємо увагу, що з 00:00 годин понеділка 29 березня на території Чернігівської області запроваджено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Таке рішення прийняла 27 березня на позачерговому засіданні Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Всі підрозділи міграційної служби області надають послуги у звичайному режимі https://bit.ly/3wivMga при умові дотримання рекомендацій МОЗ (перебування у приміщеннях однієї особи на 10 кв. м, а також наявності у відвідувачів захисної маски та відсутності ознак респіраторних захворювань), проте такі підрозділи як Носівський РС та Менський РС тимчасово надають послугу лише з видачі готового документу! Запис до електронної черги у даних підрозділах призупинено! Звертаємося з проханням за можливості утриматися від відвідування підрозділів міграційної служби області без нагальної потреби, щоб не наражати на небезпеку себе та оточуючих. Телефон гарячої лінії УДМС Чернігівської області 0462-666-185
04 Березня, 2021 р., 15:07
Графік роботи у зв'язку із святкуванням 8 Березня
22 Грудня, 2020 р., 21:35
Графік роботи у зв'язку із святкуванням Католицького Різдва
24 Вересня, 2020 р., 15:28
УДМС України в Чернігівській області нагадує, що 25 жовтня 2020 року відбудуться чергові місцеві вибори, а тому саме час перевірити дійсність свого паспорта громадянина України для реалізації свого виборчого права. Прийти на вибори ви маєте право як з паспортом громадянина України у вигляді книжечки (головне щоб своєчасно була вклеєна фотокартка при досягненні 25-и чи 45-ти річного віку),  так і у вигляді сучасного документу ID-картки. Важливим є також цілісність даних документів (відсутність пошкоджень або цікавих малюнків вашої малечі).
21 Серпня, 2020 р., 14:19
Графік роботи підрозділів міграційної служби на у зв'язку  Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.
19 Червня, 2020 р., 16:04
Графік роботи підрозділів міграційної служби на у зв'язку з відзначенням 28.06.2020 Дня Конституції України
28 Травня, 2020 р., 16:29
З 28.05.2020  підрозділами  ДМС, ДП «Документ» та ЦНАП ( в Чернігівській області це Чернігівський та Прилуцький) запроваджується реалізація експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини шляхом забезпечення можливостей фізичним особам віком від 14 до 18 років під час оформлення паспорта громадянина України вперше за їх бажанням одночасно зареєструватися у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків платником податку без заповнення та подання облікової картки фізичної особи-платника податків чи будь-яких інших документів.
25 Травня, 2020 р., 11:28
Шановні громадяни!
13 Квітня, 2020 р., 10:05
УДМС України в Чернігівській області інформує, що у зв’язку з карантином встановлено наступний режим обслуговування суб’єктів звернення, з яким ви можете ознайомитися на лінком: https://docs.google.com/…/1RLxVHotA61-vgyNvG3PDZbZTbH…/edit…

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь