Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

25 Жовтня, 2023 р., 14:15
Громадською організацією «Юридична Сотня» спільно з фахівцями Міністерства соціальної політики України, Міністерства у справах ветеранів України, Міністерства оборони України та Генерального Штабу Збройних Сил України з метою забезпечення військовослужбовців, ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також – надання рекомендацій щодо порядку дій в певних ситуаціях, розроблено Пам’ятку учасникам російсько-української війни (http://surl.li/mirzf).
20 Жовтня, 2023 р., 16:56
До уваги мешканців громади‼️ У відділення Укрпошти в смт Холми потрібна листоноша. Офіційне працевлаштування, стабільна заробітна плата. За додатковою інформацією звертайтесь до відділення.
18 Жовтня, 2023 р., 11:34
Щорічно 18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, мета якого – висвітлення проблеми торгівлі людьми, необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідування злочинців, надання допомоги постраждалим особам.
16 Жовтня, 2023 р., 15:40
Пропозиції з працевлаштування (вакансії) по Корюківській філії Чернігівського ОЦЗ  https://rada.info/upload/users_files/04412596/917cc5ffc7567f4565593e0835b55dcb.xls
15 Жовтня, 2023 р., 16:52
Сьогодні громада в жалобі… Попрощались із нашим захисником Крепсом Олександром… Олександр Миколайович народився 31 жовтня 1977 року в селі Жукля, де й розпочав навчання в школі. Юнацькі роки Олександр провів на Сумщині. В Глухівському ПТУ здобув професію електрика ,майстра холодильного обладнання і тракториста.  Професійну діяльність розпочав за фахом працюючи трактористом, згодом був вальщиком лісу, а останнім часом працював в Корюківському РЕМ електриком. Олександр Миколайович займався гирьовим спортом. У його колекції 30 медалей, 2 кубки, грамоти,нагрудний значок майстра з гирьового спорту.  У 2023 році був призваний до лав Збройних Сил України. Виконував обовʼязки гранатометника 1 десантно-штурмового відділення 2 десантно-штурмового взводу 2 десантно-штурмової роти 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А0224. Вірний військовій присязі, виявивши стійкість і мужність загинув 09 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н. п. Новомихайлівка Донецької області.  Олександр дуже любив життя і активно проживав його.  У чоловіка залишилась дружина та двоє дорослих дітей від попереднього шлюбу.
15 Жовтня, 2023 р., 07:59
УВАГА! 
14 Жовтня, 2023 р., 22:31
Не встигла громада оговтатись, як знову сумна звістка .... Захищаючи Україну від посягань одвічного ворога, загинув наш земляк ОЛЕКСАНДР КРЕПС, 1977 року народження. Трагедія сталася 9 жовтня поблизу н.п. Новомихайлівка Донецької області. Щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати.  Війна забирає найкращих…  Разом з Вами схиляємо голови у глибокій скорботі.🙏
14 Жовтня, 2023 р., 22:21
Вчора, 13 вересня Холминська громада попращалась із своїм Героєм Нагорним Олександром. Народився Олександр Володимирович 24 травня 1972 року у селищі Холми (тут пройшли дитинство та шкільні роки). У 1986 році закінчив місцеву школу та вступив до професійно-технічного училища у м. Чернігів, де отримав професію маляр, монтажник по монтажу залізобетонних конструкцій. Далі Олександра призвали на військову службу. Проходив її він у Німеччині, був телефоністом. Повернувшись до рідного селища Олександр Володимирович працював за кермом (трактористом) у місцевому колгоспі. Колеги згадують його як доброго, роботящого, турботливого і дбайливого, з хорошим почуттям гумору. У 2023 був призваний до лав Збройних Сил України.  Виконував функції навідника 2 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти військової частини А4590. 06 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання в районі н.п. Новомайорське Олександр отримав мінометно-артилерійські поранення не сумісні із життям.   Він був доброю, чуйною людиною, надійним побратимом, патріотом своєї країни. Олександр  мужньо виконав свій військовий обов’язок, захищаючи свободу і незалежність України. У чоловіка залишились дружина та троє дітей.
12 Жовтня, 2023 р., 14:39
УВАГА!
11 Жовтня, 2023 р., 14:46
Завтра, 12 жовтня, очікується ПОСИЛЕННЯ ВІТРУ до 15-20 м/с. Просимо бути обережними!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь