Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

03 Листопада, 2023 р., 15:38
Сьогодні, 3 листопада свій славний 90-річний ювілей відзначає житель села Радомка – Григорій Данилович Мартиненко.  Привітати іменинника завітали селищний голова Василь Чеботарь, в.о. начальника центру надання соціальних послуг Юлія Комач, староста старостинського округу Володимир Івахненко та діловод Наталія Колько. Незважаючи на такий поважний вік, ювіляр зберіг ясність пам’яті та мудрість, завжди усміхнений і привітний, вражає своєю щирістю, добротою та життєрадісністю. Бажаємо Григорію Даниловичу міцного здоров’я, теплоти та затишку в родині. Щоб кожний день життя був радісним і сонячним! Радійте життю та зберігайте бадьорість ще довгі роки!
03 Листопада, 2023 р., 14:13
Напередодні професійного свята, яке цьогоріч відзначають 5 листопада, привітали працівників соціальної сфери громади.
03 Листопада, 2023 р., 11:26
Сьогодні, 03 листопада 2023 року – в нашій державі відзначають 2 професійних свята – День ракетних військ і артилерії та День інженерних військ!
03 Листопада, 2023 р., 11:23
До Холминської селищної ради надійшло звернення народного депутата України Юрія Камельчука з питань деконумізації (заміни табличок із зазначенням назв вулиць на будинках населених пунктів громади). Селищна рада звертається до жителів громади з розумінням поставитися до даного звернення і зняти таблички із старими назвами вулиць, або замінити їх на нові (по можливості). Оскільки застарілі назви дезорієнтують мешканців та гостей громади, а також погіршують моральний дух наших захисників, які бачать такі таблички.  Дякуємо за розуміння!
01 Листопада, 2023 р., 16:36
ТОВ «ЧЕРНІГІВСЬКИЙ АВТОЗАВОД» отримало велике замовлення на виготовлення автобусів та тролейбусів, їм терміново потрібні робітники. Беруть на роботу всіх чоловіків від 19 років до пенсіонерів, без досвіду роботи на професії слюсарів зі складання металевих конструкцій та з механоскладальних робіт. Звичайних електриків навчають на автоелектриків. Заробітна плата від 17000 до 35000 грн. Можлива оплата оренди житла в м. Чернігів. Також підприємство потребує електрогазозварників, інженера з якості, інженера-конструктора, інженера-конструктора, малярів. З питань працевлаштування звертайтесь до Корюківської філії Чернігівського ОЦЗ (м. Корюківка, вул.Слов’янська, 13) або за тел. (095)-391-10-41
27 Жовтня, 2023 р., 11:23
Шановні жителі громади! Сьогодні, 27 жовтня, наша країна відзначає День української писемності та мови. Ми маємо безцінний дар: одну з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу. Всебічна підтримка державної мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток – почесна місія кожного громадянина України. Українська мова – мова волі, мова боротьби та мова, яка зараз стає популярною по всьому світу. Дякуємо усім, хто підтримує її поширення. Миру нам, добра та нових здобутків!
27 Жовтня, 2023 р., 10:57
За сприяння Майка Віктора Анатолійовича (Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туркменістані) наша громада отримала 77 стільців для потреб Холминського Будинку культури та інших бюджетних установ. Відсутність облаштованих місць для відвідувачів, їх застарілий та зношений стан перешкоджали комфортному проведенню заходів. Створені умови дозволять підвищити імідж закладів та покращати добробут жителів Холминської громади. Щиро дякуємо Віктору Анатолійовичу, його сім’ї та команді за неодноразову допомогу та підтримку. Бажаємо міцного здоров’я та наснаги. Окремо дякуємо ПП «Світанок» за доставку стільців. Будуємо громаду разом!!
27 Жовтня, 2023 р., 10:43
Сьогодні голова громади Василь Чеботарь провів засідання виконавчого комітету, де були опрацьовані ряд питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності нашої громади, зокрема: 1.Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» апарату виконавчого комітету Холминської селищної ради. 2.Про надання дозволу на виготовлення дубліката свідоцтва про право власності. 3.Про внесення змін до рішень комісій виконавчого комітету. 4.Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. 5.Про затвердження актів обстеження зелених насаджень. 6.Бюджетні питання.  Крім цього, на засіданні обговорили й інші питання із життя громади.
27 Жовтня, 2023 р., 07:56
До уваги мешканців громади‼️ У відділення Укрпошти в смт Холми потрібна листоноша. Офіційне працевлаштування, стабільна заробітна плата. За додатковою інформацією звертайтесь до відділення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь