Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ТОП запитань про розподіл газу .

17 Листопада, 2023 р., 14:13
Холминська громада пройшла відбір та стала однією з 20 громад, що співпрацюватимуть із ініціативою CLIR. 15 листопада відбулася перша зустріч представників громади з командою ініціативи «Інклюзивне відновлення за лідерства громад» (CLIR), що фінансується урядом Канади. Метою зустрічі було обговорення можливостей співпраці між Холминською громадою та ініціативою CLIR.  Пріоритетом є розбудова спроможності та заохочення громадянського суспільства до безпосередньої участі в процесі відновлення, аналіз та пріоритезація ключових потреб, а також підтримка у стратегічному плануванні та управління різного роду проєктами. Дякуємо за можливість! Сподіваємось на плідну співпрацю!
17 Листопада, 2023 р., 12:04
Шановне студенство!
16 Листопада, 2023 р., 14:34
Озеленення триває. У Холминській громаді висаджено понад 400 саджанців молодих дерев (серед них були як широколистяні, так і хвойні).  Висадку здійснювали на наступних локаціях: - центральний парк;  - молодий парк біля магазину "Фортуна"; - територія колишнього спиртосховища; - криниця; - територія біля церкви.  Садженці надані безкоштовно Холминським лісництвом філії «Корюківське лісове господарство» ДП «Ліси України». Це стало можливим завдяки лісничому Олександру Прояві.  Такі заходи з озеленення нашої громади будуть продовжуватись і надалі.  Будуємо громаду разом!
16 Листопада, 2023 р., 14:23
Вітаємо з професійним святом! Бажаємо завжди бути на зв’язку та ділитися з людьми лише чудовими, позитивними новинами. Нехай креатив допомагає створювати рейтингові передачі, а щирість і відданість справі завойовують серця слухачів, глядачів та читачів!
14 Листопада, 2023 р., 14:50
Здійснено поточний ремонт мосту у селі Козилівка.  Нагадаємо, на цьому мосту були відсутні секції перил, через що ходити мостом, особливо з малими дітьми було просто небезпечно. Зараз ця проблема усунена. Дякуємо старості старостинського округу Олександру Ісаєнку та КП «Добробуд» за проведені роботи. Будуємо громаду разом!
10 Листопада, 2023 р., 16:04
Сьогодні, 10 листопада 2023 року, під головуванням селищного голови Василя Чеботаря відбулось засідання сесії Холминської селищної ради.  
09 Листопада, 2023 р., 14:23
Відзначення Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.
06 Листопада, 2023 р., 16:05
З метою утримання в належному стані доріг у громаді, що не мають твердого покриття, проводяться роботи по їх підсипанню. Звичайно, за один сезон неможливо це зробити в усіх населених пунктах громади, тому роботи виконуються по черзі. Нині підсипано дороги у селі Радомка та дорогу Чорний Ріг - Радомка. Це стало можливим завдяки спільній роботі бізнесу, влади і громадян. Дякуємо підприємцю Миколі Галаху та депутату селищної ради Івану Марахоньку, що допомогли технікою на якій працювали Іван Масалико і Юрій Вишар. Окремо дякуємо КП «Добробут» та місцевим жителям Олександру Мироненку і Василю Олексієнку, які працювали на власних тракторах.  Будуємо громаду разом!
06 Листопада, 2023 р., 14:37
Молодь з усієї України запрошують на програму UPSHIFT, щоб створити власні проєкти, які зможуть вирішити проблеми, пов’язані з відновленням країни від наслідків війни

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь