Холминська територіальна громада
Чернігівська область, Корюківський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Різнокольорова огорожа

Дата: 03.07.2018 10:28
Кількість переглядів: 1009

?¤?????? ?????»?????????????° ??????.На вулиці Садовій селища Холми зростають кмітливі та вмілі дітки. Насамперед завдяки їхній праці з’явилась різнокольорова огорожа. Барв їй додали звичайні кришечки від пластикових пляшок. Дітки здавали пластик і на ці гроші… вирішили придбати гвіздочки. Також, матеріально допомогли ще дві мами. Назбиравши пів мішка пластикових різнокольорових кришечок надумали прикрасити ними огорожу. 

?¤?????? ?????»?????????????° ??????.«Діти самі захотіли додати барв і веселощів там де вони постійно граються і проводять час. Відразу із захопленням взялися за роботу і так, кришечка за кришечкою, огорожа замайоріла різними кольорами. Дітки так захопилися, що вирішили продовжувати збирати кришечки для наступної ідеї, щоб прикрашати свою вулицю й надалі» - розповідає Ярошенко Л.В. – «Результат вийшов вражаючий! Наче частинка вулиці відразу змінилася. Дітки були різновікові, від 4х до 10ти років. Усього було 11 дітей і всі були задіяні. У них світилися оченята і робота йшла дуже швидко із веселощами та сміхом. Звичайно, не втративши нагоди, провела з ними бесіду про сміття. Про те, що навіть із непотребу можна створити красу. Малеча зацікавилася виробами з пластикових пляшок, таких як меблі, звірі та квіті, тож чекаємо на поповнення на вулиці у вигляди пластикових прикрас.» 
Вселяє надію, що підростаюче покоління буде більше піклуватися про навколишнє середовище, адже якщо вже сьогодні вони самі хочуть змінити свою вулицю, то будемо сподіватися, що в майбутньому вони будуть продовжувати піклуватися про природу та вчити своїх дітей. На вулицях стає менше сміття, яке у свою чергу перетворюється в прикраси для вулиць.

?¤?????? ?????»?????????????° ??????.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь